Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم نطنز بادرود و قمصر در مجلس شورای اسلامی گفت: اصلاح قیمت سبب شکوفایی صنعت خودرو می شود. رحمت الله فیروزی پوربادی، با اشاره به موضوع اصلاح قیمت خودرو به عنوان یکی از ضرورت‌هایی که می‌تواند موجب شکوفایی این صنعت شود، گفت: اگر این امر موجب جبران ضرر و زیان خودروسازان در قیمت تمام شده محصولات و نیز به وجود آمدن رقابت و افزایش کیفیت محصولات شود، اقدام خوب و ارزشمندی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اگر صرفا به دلیل افزایش قیمت‌ها، آزاد سازی رخ دهد، برای کشور مضر است.

وی با اشاره به توان خودروسازان در تولید خودرو، اظهار کرد: خودروسازان می‌توانند تقاضای موجود در کشور را تامین کنند، چنانچه که مشاهده می‌شود، در کشور خودرو به وفور وجود دارد. اما تنها تعداد خودرو مهم نیست، بلکه باید بر روی کیفیت نیز کار شود تا خودرویی که در اختیار مردم قرار می‌گیرد، از ایمنی لازم برخوردار بوده و بتواند رضایت مردم کشور را جلب کند.

این عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با اشاره به زیان انباشته خودروسازان که موجب قرار گرفتن این صنعت در وضعیت بحرانی شده است، گفت: در صورت عدم حمایت دولت از خودروسازان و عدم موافقت با آزادسازی قیمت‌ها به شکلی درست و عادلانه، دولت باید به اصل نود پایبند بوده و ضرر و زیان خودروسازان را از طریق انجام اقداماتی کارشناسی و صحیح جبران کند. زیرا نباید اجازه دهیم صنعت فعال خودروسازی که پشتوانه اقتصاد و اشتغال در کشور است از دست برود.

به گفته وی، اگر مصالح مجموعه کشور در این است که اصلاح قیمت‌ها بر اساس رویکردی کارشناسانه اتفاق بیفتد و حاکمیت نیز این موضوع را بپذیرد، مشکلی در این امر وجود ندارد.

نماینده مردم نطنز بادرود و قمصر در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به موضوع واردات خودرو، دو رویکرد و نگاه را برای این امر برشمرد و تصریح کرد: در موضوع واردات خودرو، یکی از نگاه ها، نگاه مقام معظم رهبری و سیاست‌های کلی نظام به این موضوع است که بر تقویت داشته‌های داخل تاکید می‌کند، همانطور که در سال ۸۹ و در جریان بازدید از شرکت ایران خودرو، ایشان بر روی حمایت از کالای داخلی و جلوگیری از وادرات خودرو، تاکید کردند.

وی افزود: نگاه دوم نیز واردات خودرو را محرکی برای ایجاد رقابت و کاهش قیمت محصولات داخلی می‌داند. این دو نگاه کلی وجود دارد، اما به نظرم باید سیاست‌های مقام معظم رهبری در راستای حمایت از تولید داخل، در کشوری جاری و ساری شود.

فیروزی پوربادی، با تاکید بر اینکه نگاه مجلس حمایت از صنعت و به ویژه خودروسازی است، اظهار کرد: نه تنها در خودرو بلکه در تمام حوزه‌ها باید داشته‌های خود را تقویت و از آن‌ها حمایت کنیم تا بتوانیم در آینده نزدیک، خود تبدیل به یک برند جهانی در حوزه صادرات محصول به سایر کشور‌ها شویم.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: خودرو خودروسازان خودروسازی مجلس شورای اسلامی مجلس اصلاح قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۵۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی

به گزارش «تابناک» به نقل از نامه نیوز، مجلس یازدهم در حوزه اقتصادی آنچنان که ادعا می‌کرد توانست عمل کند؟ و حالا که مشکلات اقتصادی در کشور به عنوان یک امر واقع وجود دارد باید بررسی کرد که وظیفه مجلس بعد برای رفع مشکلات موجود چیست؟

مهرداد لاهوتی، فعال سیاسی، درباره این موضوع به «نامه‌نیوز» گفت: «مجلس یک وظیفه قانون‌گذاری دارد و یک وظیفه نظارتی. مجلس یازدهم اولویت‌های اقتصادی و مشخصا رفع مشکلات اقتصادی را در قانون‌گذاری‌اش قرار نداد و طرح‌ها و لوایحی را بررسی کرد که خیلی از آنها ضرورتی نداشت. در واقع مجلس یازدهم در اولویت‌بندی مسائل مهم کشور ضعیف عمل کرد و حالا مجلس دوازدهم باید در حوزه اولویت‌بندی مسائل به بهترین شکل عمل کند. در حوزه نظارتی هم مجلس کنونی نتوانست از اختیارات خود به بهترین شکل استفاده کند».

او ادامه داد: «تمرکز مجلس آینده باید بر موضوع اقتصاد و اصلاح‌ ساختارهای اقتصادی باشد. اکنون مشکلاتی در کشور وجود دارد که اگر به آنها توجه نشود، از حالت چالش به ابرچالش تبدیل می‌شوند مثلا موضوع ناترازی‌هایی که در بانک‌ها داریم یکی از آنهاست و اگر به این موضوع توجه نکنیم تبدیل به بحران می‌شود».

این منتخب مجلس دوازهم همچنین بیان کرد: «واقعیت این است که باید ناترازی‌های بانک‌ها حل شود. ما در حوزه انرژی هم ناترازی‌های زیادی داریم. افزایش قیمت بنزین راهکار رفع ناترازی نیست بلکه باید خودروهای فرسوده را با خودروهای جدید جایگزین کنیم، باید سوخت مدیریت شود و... در صندوق‌های بازنشستگی هم ناترازی هست. در مجموع من تصور می‌کنم مهم‌ترین اولویت مجلس آینده باید رفع ناترازی‌ها باشد».

لاهوتی در پایان گفت: «نکته آخر هم این است که مجلس آینده باید فکری به حال موضوع فرونشست هم بکند زیرا ما دومین کشوری هستیم که دچار بحران فرونشست هستیم به این دلیل بخش زیادی از منابع زیرزمینی آب را استفاده کرده‌ایم».

دیگر خبرها

  • مونتاژکاران؛ وارثان بیشتر ارز کشور!
  • برای آزادی سه گروگان، می‌خواهم وارد مجلس شوم /به هیچ وجه از مجلس خودرو نخواهم گرفت
  • روح الامینی: باید انحصار از بازار خودرو برداشته شود
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • افشاگری جدید یک نماینده مجلس درباره دریافت خودرو فیدلیتی توسط نمایندگان
  • خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • وارث بیشتر ارز کشور؛ مونتاژکاران/ خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است